Számviteli szabályzat akció

Önt több százezer Ft-ra büntethetik, ha nincsenek aktualizált számviteli szabályzatai.

Mint minden évben, idén is változott a számviteli törvény néhány rendelkezése. Ezeket a változásokat 90 napon belül (március 31-ig) át kell vezetni a szabályzatokon. Ez a kötelezettség Önt, mint a cég képviselőjét terheli. Gyakorló könyvelőként az a tapasztalatom, hogy erre a kötelezettségre nagyon kevés képviselő van felkészülve. Mivel már csak néhány nap van hátra az idei határidőből, kérem olvassák el figyelmesen a következő rendkívüli ajánlatunkat.

Ha nincs rá ideje, mi véglegesen levesszük a válláról a szabályzatkészítés és folyamatos frissítés gondját!

  1. Elkészíthetjük cégre adaptált szabályzatait.
  2. Minden évben gondoskodunk azok karbantartásáról. Önnek csak hatályba kell léptetnie és nyugodtan várhat bármilyen ellenőrzést.

A régi, elavult szabályzatok 2015. évre történő aktualizálását a tavalyi áron 9.000 Ft-os kedvezményes áron vállaljuk (eredeti ár: 11.000 Ft). Az ár nettó ár, az áfa mértéke 27%.

Abban az esetben, ha akciónk ideje alatt megrendeli a szabályzatainak módosítását, 2016-os adóévben ugyanezért az összegért elkészítjük Önnek az éves karbantartást, így megspóroljuk Önöknek az árváltozással járó többletkiadást.

Azoknak a kedves megrendelőknek, akik 2013-ban tőlünk rendelték meg a szabályzatok módosítását, ígéretünkhöz híven idén is a 2013-as áron, vagyis 8000 Ft –ért kérheti az új módosítást! KÉRJÜK JELEZNI A MEGRENDELÉSKOR!!!!

Tapasztalataim szerint sok cégnek sajnos egyáltalán nincsenek szabályzatai, hiszen ezek megírása sok időt és energiát emészt fel, ráadásul a szám szerint 7 szabályzatnak meg kell felelnie a törvényi előírásoknak is.

Számos ponton el lehet csúszni és szert tenni a nem csekély bírságra, mivel 7, a számviteli törvénynek megfelelő, kötelező számviteli szabályzatot kell létrehozni.

  1. Számviteli politika
  2. Értékelési szabályzat
  3. Számlarend
  4. Pénzkezelési szabályzat
  5. Leltározási szabályzat
  6. Selejtezési szabályzat
  7. Bizonylati rend

Ha a hét kötelező szabályzatból csak egy is hiányzik, az Ön vállalkozása büntetést kaphat. Hát, ez a rossz hír.

Hiszi vagy sem, van egy jó hírem is! 🙂

A jó hír az, hogy megrendelőim számára kedvezményes áron, 7 munkanap alatt elkészítem mind a hét szabályzatot. Sokat törtem a fejem, hogy olyan megoldás szülessen, ami mind Önöknek, mind nekem kedvező, és a következőt találtam ki:

7 db kötelező számviteli szabályzat, vállalkozásra szabva

nyomtatva, könyv formátumban
Eredeti ár: 40.000 Ft
Kedvezményes ár: 35.000 Ft
Kedvezmény mértéke: 12,5 %

elektronikus úton elküldve
Eredeti ár: 35.000 Ft
Kedvezményes ár: 28.000 Ft
Kedvezmény mértéke: 20 %

Az árak nettó árak, az ÁFA mértéke 27 %.

Amennyiben Ön szeretné, hogy kötelező szabályzataiba ne lehessen belekötni és szeretné elkerülni a pénzbírságot, vagy egyéb súlyos büntetést, jelentkezzen az akcióra a konyvelesikisokos@gmail.com címen!!

Jelentkezési határidő: 2015. március 29-e éjfél

Üdvözlettel,
Pósa Lívia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük