Számviteli szabályzat akció

Önt több százezer Ft-ra büntethetik, ha nincsenek aktualizált számviteli szabályzatai.

2016. január 1-től több ponton, JELENTŐS változásokon esett át a számviteli törvény. Az elkövetkező években igyekeznek a törvényalkotók az új IFRS (nemzetközi standard) szabályokat beiktatni a magyar törvényekbe is. A számviteli törvény idei változása az első lépés az IFRS-re való felkészülésben és jogharmonizációban. Működő cégeknek a változásokat 90 napon belül (március 31-ig) át kell vezetni a szabályzatokon. Ez a kötelezettség Önt, mint a cég képviselőjét terheli. Gyakorló könyvelőként az a tapasztalatom, hogy erre a kötelezettségre nagyon kevés képviselő van felkészülve.

2016-ban lényegében új számviteli szabályzatokat kell írni, ezért kérem, olvassák el figyelmesen a következő rendkívüli ajánlatunkat.

Ha nincs rá ideje, mi véglegesen levesszük a válláról a szabályzatkészítés és folyamatos frissítés gondját!

  1. Elkészíthetjük cégre adaptált szabályzatait.
  2. Minden évben gondoskodunk azok karbantartásáról. Önnek csak hatályba kell léptetnie és nyugodtan várhat bármilyen ellenőrzést.

Tapasztalataim szerint sok cégnek sajnos egyáltalán nincsenek szabályzatai, hiszen ezek megírása sok időt és energiát emészt fel, ráadásul a szám szerint 7 szabályzatnak meg kell felelnie a törvényi előírásoknak is.

Számos ponton el lehet csúszni és szert tenni a nem csekély bírságra, mivel 7, a számviteli törvénynek megfelelő, kötelező számviteli szabályzatot kell létrehozni.

  1. Számviteli politika
  2. Értékelési szabályzat
  3. Számlarend
  4. Pénzkezelési szabályzat
  5. Leltározási szabályzat
  6. Selejtezési szabályzat
  7. Bizonylati rend

Ha a hét kötelező szabályzatból csak egy is hiányzik, az Ön vállalkozása büntetést kaphat. Hát, ez a rossz hír.

Hiszi vagy sem, van egy jó hírem is! 🙂

A jó hír az, hogy megrendelőim számára kedvezményes áron elkészítem mind a hét szabályzatot. Sokat törtem a fejem, hogy olyan megoldás szülessen, ami mind Önöknek, mind nekem kedvező, és a következőt találtam ki:

7 db kötelező számviteli szabályzat, vállalkozásra szabva

eredeti ár: 30.000 Ft
kedvezményes ár: 25.000 Ft
kedvezmény mértéke: 5.000 Ft.

cégre adaptált szabályzat

eredeti ár: 30.000 Ft
kedvezményes ár: 25.000 Ft
kedvezmény mértéke: 5.000 Ft.

Az ár nettó ár, az ÁFA mértéke 27%.

Amennyiben Ön szeretné, hogy kötelező szabályzataiba ne lehessen belekötni és szeretné elkerülni a pénzbírságot, vagy egyéb súlyos büntetést, jelentkezzen az akcióra a konyvelesikisokos@gmail.com e-mail címen!

Jelentkezési határidő 2016. március 6-a, éjfél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.