SZÁMVITELI SZABÁLYZAT AKCIÓ

Önt több százezer Ft-ra büntethetik, ha nincsenek aktualizált számviteli szabályzatai!

A 2000. évi C. törvény a számvitelről 14. § (3-5) bekezdése rendelkezik arról, hogy a gazdálkodóknak ki kell alakítani és írásba kell foglalnia megfelelő számvitel politikát. Az újonnan megalakuló cégeknek a megalakulástól számított 90 napon belül kell elkészíteni a szabályzatokat. Működő cégeknek a változásokat 90 napon belül (március 31-ig) át kell vezetni a szabályzatokon. Ez a kötelezettség Önt, mint a cég képviselőjét terheli. Gyakorló könyvelőként az a tapasztalatom, hogy erre a kötelezettségre nagyon kevés képviselő van felkészülve.

Ha nincs rá ideje, mi véglegesen levesszük a válláról a szabályzatkészítés és folyamatos frissítés gondját!

  1. Elkészíthetjük cégre adaptált szabályzatait.
  2. Minden évben gondoskodunk azok karbantartásáról. Önnek csak hatályba kell léptetnie és nyugodtan várhat bármilyen ellenőrzést.

Tapasztalataim szerint sok cégnek sajnos egyáltalán nincsenek szabályzatai, hiszen ezek megírása sok időt és energiát emészt fel, ráadásul a szám szerint 7 szabályzatnak meg kell felelnie a törvényi előírásoknak is. 

Számos ponton el lehet csúszni és szert tenni a nem csekély bírságra, mivel 7, a számviteli törvénynek megfelelő, kötelező számviteli szabályzatot kell létrehozni.

  1. Számviteli politika
  2. Értékelési szabályzat
  3. Számlarend
  4. Pénzkezelési szabályzat
  5. Leltározási szabályzat
  6. Selejtezési szabályzat
  7. Bizonylati rend

Ha a hét kötelező szabályzatból csak egy is hiányzik, az Ön vállalkozása büntetést kaphat. Hát, ez a rossz hír.

Hiszi vagy sem, van egy jó hírem is! 🙂 

A jó hír az, hogy megrendelőim számára kedvezményes áron elkészítem mind a hét szabályzatot. Sokat törtem a fejem, hogy olyan megoldás szülessen, ami mind Önöknek, mind nekem kedvező, és a következőt találtam ki:

7 db kötelező számviteli szabályzat, vállalkozásra szabva 

eredeti ár  kedvezményes ár kedvezmény mértéke 
–  cégre adaptált szabályzat 35.000 Ft 30.000 Ft 5000 Ft
   

Nem minden cég szeretné az adatait kiadni egy másik könyvelőnek, ezért azt a lehetőséget is felajánljuk, hogy cégre adaptált szabályzatok helyett szabályzat mintákat küldünk Önnek, melyet bármikor saját cégére szerkeszthet.

A szabályzat minták ára az akció ideje alatt 15.000 Ft

Amennyiben Ön 2019-ben megrendelte tőlünk a 7 db kötelező számviteli szabályzatot, úgy Önnek már csak frissítenie kell a 2020-as, aktuális változásokkal.

Az általunk készített 2019-es szabályzatok frissítése 12.000 Ft.

Amennyiben Ön szeretné, hogy kötelező szabályzataiba ne lehessen belekötni és szeretné elkerülni a pénzbírságot, vagy egyéb súlyos büntetést, jelentkezzen az akcióra!

Jelentkezési határidő: 2019. január 31-e éjfél!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük