Instant irattár mentőcsomag

A szerződések alapvető feltételei a fejlett gazdasági életnek. Bár Magyarországon nincs kötelező szerződésforma, mégis, mind a magánéletben, mind a gazdasági élet szereplőjeként sokszor találkozunk a szerződések fontosságával, sőt kötelezettségével.

Vállalkozóként a gazdálkodásunk során sokszor „szükséges rosszként” éljük meg a kötelezően előírt szerződések elkészítését (munkaszerződés, vállalkozói szerződés, megbízási szerződés stb.), pedig a szerződések megléte minket is véd, sőt megkönnyíti a helyzetünket egy esetleges jogvitában.

Hogy Ön tényleg csak azzal foglalkozhasson, ami miatt céget alapított, megalkottuk a TOP 20 szerkeszthető céges dokumentumsablonból álló Instant Irattár Mentőcsomagot!

Miért ajánljuk Önöknek az Instant Irattár Mentőcsomagot?

  • 20 különböző szerződésmintát-, jegyzőkönyvmintát, valamint adatlapot tartalmaz
  • az összes dokumentum szövegszerkesztő segítségével szerkeszthető és másolható, így mindig az Ön speciális igényeihez igazodik
  • a szerződésekkel könnyen megalkothat egy szabályos és mindenre kiterjedő munkaszerződést, egyszerűsített munkaszerződést, megbízási szerződést, esetleg tanulmányi szerződést
  • a jegyzőkönyv mintákkal segítséget kap a selejtezések pontos és NAV által megkívánt dokumentálásához
  • a csomag tartalmazza az alkalmazotti jogviszony létesítéséhez, a jogviszony alatti nyilvántartáshoz, valamint megszüntetéséhez szükséges, vállalkozása nyugodt működéséhez elengedhetetlen dokumentumokat
  • a szerződések ára iratonként nincs 750 Ft, vagyis mindössze ennyi pénzt kell áldoznia egy jogilag korrekt iratmintáért.
  • a szerződés csomag ára mindössze 14990 Ft + ÁFA

Az Instant Irattár Mentőcsomaggal az okos kezdő vállalkozók felbecsülhetetlen időt, energiát és anyagi erőforrást takaríthatnak meg, de az „öreg róka” vállalkozások is végre behozhatják azt a „lepapírozós” lemaradást, amit esetleg már évek óta görgetnek maguk előtt.

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek megbízhatóbbá tenni vállalkozását!

Rendeljen most! Kattintson ide!