Bemutatjuk/ Giga Power Master Kft – okos otthonok, elektromos hálózat építés, számítástechnika

A Giga Power Master Kft. több szakmai területen képes feladatokat megbízhatóan elvégezni.

A teljesség igénye nélkül:

  • Biztonsági rendszerek, riasztók, és tűzjelzők telepítése, karbantartása, és felügyelete
  • Számítógépes rendszerek létrehozása, felügyelete, és karbantartása
  • Okosotthon (smarthome) megtervezése, létrehozása, és távfelügyelete
  • Köz-, és magánépületek elektromos hálózatának kötelezően előírt szabványossági felülvizsgálata, továbbá a szükséges javítások és módosítások elvégzése

A felsoroltakon túl szinte minden olyan kihívásnak meg tudunk felelni, amelyek az elektromossággal, és a számítástechnikával kapcsolatos feladatok elvégzésére vonatkoznak.

Cégünk elsősorban Izsold János villanyszerelő mester több szakmai területet felölelő képzettségére, tudására és közel öt évtizedes szakmai rutinjára támaszkodik. János sokoldalúságát, és kreativitását remekül példázza, hogy jó húsz évvel ezelőtt az Excel táblázatkezelő felhasználásával számlakészítő felületet készített. Több, mint egy évtizedig építésvezetőként is tevékenykedett, amely idő alatt számos magán-, és középületet (többek között uszodát) adott át használatra. A Pannon GSM (később Telenor, ma Yettel) telekommunikációs rendszer legelső, és mind a mai napig működő adótornyai részben János megbízhatóságát, és minőségi munkáját dicsérik. Irodaházak, illetve banképület teljes számítógépes rendszerét telepítette, illetve felügyelte.

„Okleveles villanyszerelő mester, továbbá rendszertelepítő vagyok. Több, mint negyven éve tevékenykedem ezeken a szakmai területeken.  A munkám és a hobbim ugyanaz, így nyugdíjasként is szívesen foglalkozom riasztórendszerek, számítógépes rendszerek telepítésével, felújításával, javításával, illetve bármivel, ami ezekkel kapcsolatos. A szabványossági felülvizsgálói végzettségemet már nyugdíjasként szereztem meg, miután alapos és körültekintő munkát végző villanyszerelőként azt kellett látnom, hogy minden előírás ellenére, a józan ész logikájával is szembehelyezkedve egyre kevesebben tartják be a legalapvetőbb érintésvédelmi szabályokat. Amennyire tőlem telik, ezen változtatni szeretnék.”

A Kft. ügyvezetője Deres Gábor, aki több céget tett már sikeressé.

„Két, egymással több évtizede baráti kapcsolatban álló ember hozta létre a Giga Power Master Kft-t.  Jánossal, akit remek szakembernek, és nagyszerű embernek tartok, elsősorban olyan munka-, és üzleti kapcsolatokat keresünk, amelyek minden fél számára hosszabb időn keresztül működőképesek lehetnek. Bármire nyitottak vagyunk, amely ezen lehetőséget hordozza.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük