Bemutatjuk/Tóth Zoltán – informatika

Kedves Olvasóink!

Szeretnénk Önnek bemutatni honlapunk és a goldszamla.hu oldalt megvalósító informatikus barátunkat.

Zoltán egy vidéki kisvárosban él és tanít informatikát. Felességével 2 kisgyermeket nevelnek. Miért őt választottuk a honlapunk elkészítésére? Több összetevője is van a választásunknak. Egyrészt mert ismertük Őt, mint informatika tanárt. Másrészt mert minden gondolatunkat igyekezett a nekünk tetsző legjobb módon megoldani. Higgyétek el, nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor bevállalta a goldszamla.hu oldal megvalósítását, hiszen még én sem tudtam biztosan, hogy pontosan mit is szeretnék. De Ő tudta!!! Ügyfeleink az oldalnak egy icipici szegmensét ismerik csak. Ellenben mi egy igazán széles palettával tudunk dolgozni. Egy kattintással látjuk a feltöltött fájlokat, kontírozni tudunk, esetleg visszakeresni… Ezen kívül minden általunk fontosnak ítélt adat/esemény rögzítésére is lehetőséget ad az oldal admin felülete. Használhatjuk egyszerre többen is, így nem kell a munkatársaknak várakozni a feladatok végrehajtása során.

Amennyiben nem találtad még meg a számodra megfelelőt, szívből ajánljuk Tóth Zoltánt. Mi biztosak vagyunk benne, hogy minden álmodat valóra váltja a cyber térben.

Olvassátok figyelmesen a bemutatkozását. Amennyiben felvennétek a kapcsolatot vele, kérlek jelentkezzetek nálunk!

Tóth Zoltán vagyok, végzettségem szerint informatikus mérnök és okleveles mérnök-tanár. Gyerekkorom óta foglalkozom informatikával. Bár napjaimat javarészt az informatika oktatása tölti ki, egyéni vállalkozóként 2017-től segítem a magánszemélyeket és a kisvállalkozásokat informatikai megoldásokkal, legyen az számítógép javítás, honlapkészítés és -karbantartás, egyedi webprogramozás, asztali alkalmazások fejlesztése, tanácsadás vagy digitális marketing. Vállalkozásom eddigi évei alatt számos céggel sikerült jó és tartós kapcsolatot kiépíteni, melynek egyik legrelevánsabb fokmérője, hogy munkáimat leginkább ajánlásokból kapom. Leggyakrabban céges honlapok elkészítésével, átalakításával és bővítésével, adminisztrációs rendszerek és webáruházak készítésével foglalkozom, de készült már műhelyemben termelésirányító szoftver, apartman foglalási rendszer, oktatási weboldal, önkormányzati honlap, online játék is, valamint számos olyan kisebb projektben is részt vettem, amelyekben kamatoztatni tudtam HTML, Javascript, PHP,SQL, C# ismereteimet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük