Bemutatjuk/Makszim Botond – informatika, rendezvények hangosítása (DJ szolgáltatás)

“Bemutatjuk” sorozatunk második kiemelkedő vállalkozója Makszim Botond. Bemutatkozásában részletes leírja, hogy mivel foglalkozik, én csak egy dolgot tennék hozzá, hogy tervei között szerepel egy saját márkás ruha kollekció létrehozása is.
Makszim Botond vagyok, 1988-ban Tatán láttam meg a napvilágot. Szüleim gondoskodtak róla, hogy kezdetektől körülvegyen, és lételemem legyen a zene. Ének-zene tagozatos általános iskolai éveim után a zongorát már 13 éves koromtól a keverőpultra váltottam, és legnagyobb örömömet mások táncoltatásában, szórakoztatásában leltem. 2003-tól már aktívan, igényesen rendszerezve gyűltek a leginkább elektronikus zenei lemezek a repertoárban, és fejest ugrottam az éjszakai élet fergetegébe. 2008-ra már nem csak Komárom-Esztergom megye klubjaiba kaptam meghívást, és az egykori siófoki Beach party café DJ versenyének aranyérmét is bezsebeltem. Mára több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött sokkal szélesebb a paletta. Az évek során rengeteget fektettem profi fény és hangtechnikai eszközökbe, melyek lehetővé teszik, hogy akár 500 fő feletti rendezvényeken is egy személyben megoldhassam a hangosítást és a zenei szolgáltatást. Természetesen a zenei stílusok széles spektrumán mozogva, hiszen mást és mást kíván egy céges csapatépítő, egy elegáns koktélparty, egy 50. születésnap, egy városi szabadtéri Szilveszterezés, egy Ultrabalaton futóverseny vagy akár egy rövidpályás gyorskorcsolya Európa bajnokság. A legnehezebb kihívások talán, amiktől az évek során megedződtem és minden körülmény közt megtanultam felvenni az alázatos mosolyt és a profi munkát, az a kb 100 esküvő jelentette, ahol sikerült boldoggá tennem a sokszor erőszakos és nem szomjas násznépet. Elégedett megbízóim közt szerepel a Knorr-Bremse, a Wing Zrt, a Cognizant, az Argon Global Technologies, a Bayer Construct az NN, a Richter Gedeon stb.
Mindemellett 2013 óta aktívan IT multik alkalmazásában is állok. A kéttannyelvű német gimnázium elvégzése után az Elte Anglisztika szakán diplomáztam ezért a két felsőfokú nyelvvizsgámnak köszönhetően hamar beszippantott magába az idegen nyelvű IT support világa. 1st, 2nd level helpdesk agent, technical lead, deputy teamleader, continous improvement analyst majd senior data engineer pozicíókban tevékenykedtem, mely pozíciók szerencsére nem zárták ki, hogy a saját vállalkozásomban is sikeresen fejlődhessek.
A lámpaláz nálam nem jön szóba, keressenek bizalommal!
Music makes people happy… I play music…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük